Bliv klubstøtte!

Boldklubben Stefan – det er din klub!

Boldklubben Stefan vil gerne have alle Stefanter og Stefan-sympatisører med i klubben! Der er plads til alle på Folevadsvej, og det er vigtigt, at der kommer flere og hjælper til, hvis vi skal fortsætte med at bringe klubben fremad. Vi har ikke de samme midler som andre klubber i nærområdet, men til gengæld har vi en fremragende stemning, idylliske omgivelser og masser af potentiale. Derfor: Bliv en rigtig Stefant og støt din klub i Utterslev Mose.

 

Fra Stefansgade til Utterslev Mose

Boldklubben Stefan blev stiftet i oktober 1945 i Afholdshjemmet i Rantzausgade/Stefansgade-kvarteret. Stifteren var Erik Christensen, hvis far flere år forinden selv havde startet en fodboldklub i samme navn og i samme kvarter. Siden har Boldklubben Stefan været en fast bestanddel af den københavnske fodboldbevidsthed, og har endda præsteret at udvikle en landsholdsangriber i form af Ole Madsen, der i en tidlig alder fik debut for Stefan. Siden 1977 har Boldklubben Stefan haft hjemme i klubhuset på Rådvadsvej/Folevadsvej, og der foreligger ambitiøse planer om at opgradere forholdene markant i de idylliske omgivelser ved parken.

 

Fremtiden for Boldklubben Stefan

Boldklubben Stefan har planer om at vokse, og allerede nu er der vokseværk i klubben med en stor medlemsfremgang. Især på ungdomssiden sker der nyt, og under Leif Wettendorfs vinger er der virkelig liv og glade dage i ungdomsafdelingen. Samme historie kan fortælles på seniorsiden, og Boldklubben Stefan har faktisk den største seniorafdeling i Brønshøj/Nordvestkvarteret med fem registrerede seniorhold til DBU’s turneringer. Stefan er meget stolte over denne udvikling, og vi ser gerne, at det fortsætter i samarbejde med støtte ude fra.

 

Hvordan kan man støtte udviklingen? 

For at fortsætte den gode og positive udvikling i Boldklubben Stefan har man mulighed for at støtte på flere forskellige måder.

Hvis man gerne vil høre mere om projektet på Folevadsvej, så skal man tage kontakt til Sponsoransvarlig – Calle Godina på Tlf. 004676233083 eller på sponsor@bkstefan.dk

Tag kontakt i dag, for at finde ud af, hvordan man kan støtte Boldklubben Stefan!

 

Boldklubben Stefans støtter

Sportsstore-sportigan_2013

logo_nyt_sponsor2                    Logo_jpgSundmand VVS

         BuurvvsSKELOGTEKNIK

BLOMSTERFORRETNING

233AKGULVE

coolver-logoBillede1
download

 

 


Kontakt udvalget for en uforpligtende snak og de forskellige sponsorpakker


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *