Vil du være formand for en visionær københavnerklub?

1. oktober 2016

… Har du erfaring som leder? Og vil du stå i spidsen for en talentfuld og kompetent bestyrelse? Så er du måske manden vi mangler i Boldklubben Stefan. 

Stillingen som formand i Boldklubben Stefan er snart ledig og fra foråret ’17 skal den besættes af en ambitiøs og arbejdsom leder, der kan føre Boldklubben Stefan ind i fremtiden. Allerede nu er klubben gearet til at tage imod ny kapacitet.

Boldklubben Stefan er en sund forening med styr på økonomien og en voksende medlemsskare. Desuden er der flere projekter i støbeskeen for at understøtte den udvikling klubben er inde i. Blandt andet skal klubhuset renoveres i foråret ’17.

Som formand vil du få det overordnede ansvar for klubbens virke og udvikling. Du skal have en finger på pulsen i alle afdelinger af klubben og stå for at uddelegere og koordinere arbejdsopgaverne for bestyrelsen.

Vi søger en mand der bestrider flere af følgende kompetencer:

  • Ledererfaring
  • Organisatorisk sans
  • Ansvarsbevidsthed
  • Beslutsomhed og handlekraft
  • Økonomisk forståelse

Alle er velkomne til at søge. Tag kontakt til Kasper Lyngsfeldt (kasper@bkstefan.dk – 51617261) eller Jonas Hagemann Jensen (jonas@bkstefan.dk – 28761906). Deadline for ansøgninger er 15. december 2016.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste Facebook Opdateringer

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#12) deprecate_post_aggregated_fields_for_attachement is deprecated for versions v3.3 and higher
Type: OAuthException
Code: 12
Please refer to our Error Message Reference.