2. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Viktoria blev udraderet i Fælledparken

3 min read

BK Viktoria – Boldklubben Stefan, 0-5 (0-4) (Kim ‘Michi’ Michelini ’25, David Lyngh Andreasen ’30, Esben Thyge Olsen ’35, Kasper Lyngsfeldt ’40, Morten Kannegaard ’75)

BK Viktoria fik ikke et ben til jorden lørdag formiddag da de rødklædte Bellahøjdrenge kom på besøg på kunstbanen i Fælledparken, og med tre runder igen er Boldklubben Stefan sikret 3. pladsen i rækken.

Det var tidligt lørdag formiddag, at Fælledparken lagde kunstgræs til mødet mellem Østerbroklubben BK Viktoria og gæsterne fra BK Stefan. Og BK Stefan fik ikke den bedste optakt til kampen, da målmand Peter Timm allerede inden kampen måtte melde fra med en skade i foden. Det betød, at træner Martin Kannegaard måtte tage målmandshandskerne på og besidde pladsen mellem stængerne, men det blev hurtigt tydeligt, at BK Stefan ikke skulle få brug af en målmand denne lørdag.

Viktoria forsøgte ellers at lægge et højt pres på Stefan i de første 10 minutter af opgøret, og det lykkedes da også Viktoria at få skabt en smule usikkerhed i bagkæden hos BK Stefan, men uden at det på noget tidspunkt blev rigtig farligt. Det var også tydeligt, at Viktoria ikke havde kræfter til at fortsætte presset hele kampen i gennem, og 20 minutter inde i opgøret fik Stefan ro og styr på spillet.

Viktoria har et særdeles godt kendskab til Stefans angriber Kim ‘Michi’ Michelini, fordi ‘Michi’ har haft sin daglige gang i Fælledhuset i flere år, men på trods af dette fik målræven ved flere lejligheder alligevel for meget plads. Således var Viktoria blevet advaret med et par dybdeløb fra angriberen inden det så blev til en scoring. En dybdebold blev smart modtaget af Michelini, der med en mand i ryggen sendte en smart og uventet afslutning afsted, der netop krøb sig uden om målmanden fra Viktoria. I det hele taget var ‘Michi’ i hopla i dagens kamp, og man skulle høre mere til ham senere.

Stefan fortsatte med at være på bolden, og Stefans bagkæde havde især meget tid på bolden, og fik plads og ro til at bygge spillet op stille og roligt. Efter en halv time førte et Stefan-angreb til hjørnespark, hvor Esben Thyge Olsen fandt forsvarsspilleren David Lyngh Andreasen i feltet, der steg majestætisk op blandt venner og fjender, og satte pandebrasken på til en 2-0 føring. Kort efter modtog selvsamme Esben Olsen bolden i venstresiden, tog bolden flot ned og med Del Piero-agtige driblinger satte han tre-fire Viktoria-spillere og satte sikkert bolden ind til 3-0.

Kampen var reelt lukket, da endnu et flot sparket hjørnespark af Esben Olsen blev sat ind af Kasper Lyngsfeldt. Forsvarsspilleren havde placeret sig ved forstolpen, og efter lidt roderi i det lille felt, hvor blandt andet ‘Michi’ fik berøring på endte den hos Lyngsfeldt, der nemt kunne sætte bolden ind til 4-0.

Anden halvleg blev én lang ørkenvandring, og Stefan havde virkelig lært at opgøret mod CBS Sport tidligere på sæsonen, hvor en 3-0-føring blev smidt væk i anden halvleg. Der var ingen slinger i valsen, og sejren blev kørt sikkert hjem. BK Stefan fik dog pyntet endnu mere på resultatet, da ‘Michi’ for gud ved hvilken gang modtog bolden med en mand i ryggen. Med flot overblik sendte den rutinerede angriber Morten Kannegaard i dybden. Den hurtige kantspiller løb direkte mod mål, og med en flad afslutning sendte han bolden i mellem benene på en chanceløs keeper fra Viktoria.

Næste kamp spilles lørdag den 13. juni kl. 13 mod BK Amalie på Grøndalcentrets kunststofbane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.