1. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Tredje sejr i streg til 1. senior

2 min read

JIF Hakoah – BK Stefan, 1-4 (Christopher Carlsen ’30, Allan Jensen ’52, Nikolaj Holm ’75, Nicolai Castenschiold ’90)

Boldklubben Stefan tog den tredje sejr i streg, da det blev til en sikker 1-4 sejr over JIF Hakoah.

De rødklædte drenge fik sig dog lidt et chok i starten af anden halvleg, da Hakoah fik reduceret til 1-2 med et af de flotteste mål, der længe er set i Serie 2. En flot udført flugter blev sjasket ind bag ved en sagesløs Jonathan Schmidt-Larsen i Stefan-målet.

Men foruden det lille chok, så var der ikke meget der kunne true Stefans sejr i dag. Igen var det et koncentreret Stefan-mandskab, der ikke tillod mange chancer til modstanderne fra Hakoah.

Og hvis man kan holde modstanderen fra fadet, så øger man automatisk chancerne for sejr. Stefan fik da også sin sejr, hvor især første halvleg bød på meget spil på Hakoahs halvdel, mens anden halvleg blev en noget mere rodet affære, hvor Hakoah trods alt kom mere på bolden.

Først mål blev sat ind efter en halv time, hvor et flot slået frispark fra venstre back Allan Jensen blev headet tilbage i feltet af Nicolai Castenschiold og så kunne Christopher Carlsen let prikke bolden i mål.

Det andet mål kom fra et sikkert sparket straffespark af Allan Jensen, der tog ansvaret i sine hænder, efter den faste straffesparksskytte, Jesper Julian Struve, desværre måtte udgå med skade. Nikolaj Holm havde tilkæmpe sig straffesparket efter en af sine utallige, fysiske kampe med Hakoah-forsvaret.

Tredje mål blev også sat ind af Nikolaj Holm, der blot skulle sætte panden på et præcist indlæg fra højre back Jonas Hagemann Jensen. Og det sidste søm i kisten blev hamret ind i overtiden, hvor Hagemann Jensen svingede højreskøjten og fandt Nicolai Castenschiold ved bagerste stolpe, der lige akkurat klemte bolden over målstregen.

Stefan har maksimumpoint for de første tre kampe med en målscore på 8-1. Næste weekend venter BK Pioneren på Folevadsvej. Kampen spilles lørdag kl. 13.

DSCF3088
Allan Jensen spillede godt på venstre back

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.