1. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Stefan tog sejren på Engdraget

2 min read

Bk. Hellas – Boldklubben Stefan, 0-3 (Nicolai Castenschiold ’15, Christopher Carlsen ’35, Felix Andersen ’70)

Det holdt hårdt, men med den rette indstilling og en disciplineret indsats hev Boldklubben Stefan alle tre point med hjem til Folevadsvej. På en langhåret græsbane ved Engdraget vandt Boldklubben Stefan nemlig med 0-3 over Bk. Hellas.

Det var ikke meget Boldklubben Stefan så til bolden lørdag eftermiddag, da de rødklædte nordvestdrenge var på besøg hos naboerne ved Damhussøen. Men Boldklubben Stefan forsvarede godt, og det er i høj grad fireback-kæden, der har fortjenesten af de tre point i dag. Det var dog et noget alternativt forsvar med den normale angriber Nicolai Castenschiold i det centrale forsvar og med den normale kantspiller Morten Grubbe på venstre back. Men man skulle hurtigt se mere til netop de to herrer, der begge havde en stor dag!

Efter godt et kvarters spil kom Boldklubben Stefan foran på hjørnespark. Esben Thyge Olsen lagde et perfekt indlæg til bagerste stolpe, hvor Nicolai Castenschiold kom højest og pandede bolden ind til 1-0. Føringen kom på et belejligt tidspunkt for Stefan, der ellers var presset hårdt i bund af naboerne fra Hellas, der vekslede mellem dybe bolde bag Stefans back-kæde og opspil langs jorden op gennem midten, hvor især Hellas 7’er og anføreren gjorde livet hårdt for Stefan-drengene.

Men forsvaret holdt fast, og de bagerste geledder hos Stefan var ikke færdige med at imponere. En flot bold fra Nicolai Castenschiold sendte en utroligt velspillende Morten Grubbe afsted på venstrekanten. Og med en retningsbestemt kattepote-tæmning satte Grubbe sin direkte oppasser med uhørt nemhed, og med en klog bold assisterede Morten Grubbe en fremadstormende Cristopher Carlsen, der nemt satte bolden fladt i det fjerneste hjørne. Carlsen scorede dermed for anden kamp i streg.

Cristopher Carlsen
Cristopher Carlsen scorede for anden kamp i streg. (Sponsoreret af Blomsterforretningen v/ Søren Giessing.)

 

Herfra handlede det for Stefan om at holde fast i sejren. Det resulterede i meget spil mod Stefans mål, og man må sige, at målmand Jonathan Schmidt Larsen skal have ros for at hive et par store redninger op af hatten. Derudover skal den nye mand Nikolaj Holm have ros for sin indsats i angrebet, hvor der blev lagt en uimponeret og flot arbejdsindsats for dagen. For det blev en arbejdssejr for Stefan, og der måtte løbes mange kilometer for at hive sejren i land.

Den nye angriber Nikolaj Holm sørgede for den forløsende og vigtige 3-0-scoring, da en fight i Hellas’ felt resulterede i et straffespark til Stefan. Det skulle Felix Andersen eksekvere, og på trods af Boldklubben Stefans komplekser med straffespark i denne sæson, så var der ingen slinger i valsen, da Felix Andersen med lethed udplacerede Hellas’ keeper, og så var sejren hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.