Stefan sejrer igen: 3-0 over VLI

BK Stefan – VLI: 3-0 (Jesper Julian Struve (str.) ’35, Mikkel Jensen ’50, Jens Roy Simonsen ’65)

På årets sidste sommerdag blev der ikke delt badebilletter ud i mosen. Det blev igen til en sikker sejr for Boldklubben Stefans 1.-senior, da nedrykkeren fra Serie 1 VLI, blev sendt hjem med et nederlag på 3-0.

VLI startede ellers som lyn og torden lørdag eftermiddag på Folevadsvej. Der var ikke spillet mere end ét minut før målmand Jonathan Schmidt-Larsen måtte ud i fuld udstrækning for at afværge et lobforsøg fra VLI’s store angriber.

Stille og roligt fik de rødklædte nordvestdrenge dog styr på kampen og efter 35 minutters spil kom Nickie Carlsson igennem på venstrekanten. Et skarpt træk tilbage i banen overrumplede VLI’s højre back, der strakte benet ud og nedlagde Carlsson i feltet. Straffe til Stefan.

Straffesparket blev sikkert eksekveret af angriber Jesper Julian Struve, der gav Stefan et mål at gå til halvleg på.

Anden halvleg var knap fløjtet i gang før Stefan kom foran med to mål. Mikkel Jensen fuldførte sit pres på VLI’s bagerste kæde og opsnappede en løs bold. Med et sikkert træk uden om keeperen gjorde den hurtige højrekant det til 2-0.

VLI knækkede helt over efter 2-0-målet og sejren kunne let have været blevet større end på slutresultatet 3-0. Anfører Jens Roy Simonsen gjorde det helt af med VLI efter 65 minutters spil.

Efter et hjørnespark i første omgang blev afværget af VLI, opsamlede Stefan-anføreren bolden uden for feltet. Med ryggen til mål sparkede Jens Simonsen bolden mod mål og med held og dygtighed havnede den i nettet bag en sagesløs keeper.

Med sejren har Stefan lagt sig i spidsen af Serie 2. Der er blot spillet to kampe.

 

DSCF3077
Esben Thyge Olsen sagde lørdag farvel til Serie 2-mandskabet. Den kreative midtbanespiller skal det næste halve år bo i Spanien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *