Sikker sejr over FC Culpa

Anden påskedag tørnede Boldklubben Stefan sammen med FC Culpa i et topopgør i den københavnske Serie 2. Med en sejr til BK Stefan ville rækken knække over, og efterlade FC Culpa uden realistisk mulighed for at kæmpe med om oprykning. BK Stefan havde derudover en del at revanchere oven på det unødvendige pointtab mod Hakoah i sidste weekend, så det var et målrettet Stefan hold, der gik på banen 11.45 på Grøndalcentrets kunststofbane,
Stefan stillede igen med den rutinerede Kim ‘Michi’ Michelini i angrebet, og han skulle vise sig at blive afgørende mandag formiddag.
Stefan havde i vanlig stil bolden mest, men FC Culpa er også et godt spillende fodboldhold, så det var ikke overraskende, at advokatholdet kunne spille sig til store chancer, hvilket ved flere lejligheder hændte.
Således skal BK Stefan være lykkelig for, at FC Culpa var uskarpe 2. påskedag.
I den anden ende begyndte Kim ‘Michi’ Michelini at røre på sig, og efter en halvtimes spil satte den rutinerede angriber sin angrebsmakker, Rene Sichel Pedersen, op med en smart indenomsaflevering, og den hurtige Sichel Pedersen kunne nemt prikke den forbi en sagesløs Culpamålmand.
Bolden var knap givet op før, BK Stefan havde afgjort sagerne. ‘Michi’ kom alene igennem med målmanden, og et smart lob blev parreret direkte ud til Rene Sichel Pedersen, der nemt gjorde det til 2-0.
Anden halvleg bød ikke på meget spænding. Stefan var ikke synderligt interesseret i at angirbe, og Culpas formåen rakte ikke til scoring denne mandag. I stedet satte BK Stefan nådesstødet ind. Med en god aflevering fra angriber Kenni Wichmann kom venstrekant Morten Grubbe alene igennem, og han afgjorde sagerne med en velplaceret indersideafslutning.
BK Stefan bed sig fast i toppen af rækken, mens FC Culpa må sande, at det ikke bliver i denne sæson, at man spiller med om oprykning. På fredag gælder det for BK Stefan med storopgøret mod BK Fix i en direkte konfrontation om oprykningspladserne.

Opgøret spilles kl. 18.30 på Kunststofbanen i Tingbjerg.

10631113_10152723089825450_9182769749254378460_o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *