Sikker sejr over CIK

Oven på nederlaget mod ærkerivalerne fra BK FIX forrige fredag, var BK Stefan tvunget til at hente 3 point mod CIK torsdag aften i Kløvermarken.

Torsdag aften blev den udsatte kamp mod CIK afviklet i Kløvermarken på et noget vinterpræget græstæppe. Med en sejr ville BK Stefan lægge pres på de to førerhold fra Sunred Beach og Boldklubben FIX, og lad det være sagt med det samme; det blev til 3 sikre point til de rødklædte drenge fra Stefan.
BK Stefan kom godt igang med kampen og fik presset CIK helt i bund. Presspillet fungerede helt efter hensigten, og de mange indlæg mod den tårnhøje Kenni Wichmann på toppen voldte christianshavnerne mange problemer. Det var da også et sådant indlæg der førte til BK Stefans første mål. En nedfaldsbold fra Kenni Wichmann dumpede ned for fødderne af anfører Jens Roy Simonsen, der ubesværet kunne gøre det til 1-0 til BK Stefan.
BK Stefan fortsatte med presspillet hele første halvleg igennem, og foruden et par løse kontrachancer til CIK, så stod der Stefan på det meste af halvlegen. Mod slutningen af halvlegen førte presspillet til et hjørnespark til Stefan. Esben Thyge Olsen sparkede bolden til bagerste stolpe, hvor Morten Grubbe dukkede op og headede bolden ind over stregen i en noget kontroversiel situation, hvor CIK protesterede vildt over dommerens beslutning om at dømme bolden inde. Ikke desto mindre stod der 0-2 til BK Stefan ved halvleg.
Hvor der i første halvleg stod BK Stefan på det meste, bar anden halvleg præg af nervøsitet og koncentrationssvigt fra Stefans side. Presspillet fungerede ikke, og CIK fik alt for meget plads til at smide indlæg ind i BK Stefans straffesparksfelt. De mange indlæg resulterede da også i et reduceringsmål til CIK. En nedfaldsbold efter et hjørnespark dumpede ned for fødderne af CIKs anfører, der flot placerede bolden helt i højre målhjørne. CIK fik for alvor blod på tanden, og kampen blev efterhånden spillet helt på christianshavnernes præmisser med massere af nærkampe og lange bolde. Intensiteten i nærkampene var høj, grænsende til det ondsindede og der blev uddelt en række gule kort til begge mandskaber.
På dette tidspunkt i kampen kunne det have gået begge veje, og der skal lyde stor ros til BK Stefan for at holde hovedet koldt og afgøre tingene rettidigt. Med 10 minutter tilbage af kampen modtog Jonas Hagemann bolden i højresiden efter endnu en vundet nærkamp af Felix Andersen. Med en følt tværaflevering fra midten af banen, slog Jonas Hagemann bolden modsat, hvor en fremadstormende Morten Grubbe flot tog bolden med i sit løb, og afgjorde kampen til 1-3.
Med sejren har BK Stefan 3 point op til BK Fix på andenpladsen, mens der er 4 point op til Sunred Beach på førstepladsen.

1966312_10152723087175450_6040937201170510400_oMorten Grubbe var i hopla torsdag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *