24. maj 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Sejr i sikker stil

1 min read

BK Viktoria – BK Stefan, 0-1 (Jesper Julian Struve, ’30)

Boldklubben Stefan var på besøg i Fælledparken en varm søndag formiddag og det blev et lykkeligt besøg. Stefan tog en sikker sejr med hjem til mosen.

Målscorer var tilbagevendte Jesper Julian Struve, der efter en halv time placerede bolden flot til højre for målmanden fra kanten af feltet.

Efter flot forarbejde i venstre side, blev bolden lagt bag ud til angriberen, der med kølighed og overblik sikkert satte bolden i nettet.

Struve vendte tilbage i den røde Stefan-trøje i vinters efter en kort pause fra fodbolden, og formen er for alvor ved at indfinde sig hos den hurtige og boldsikre angriber.

DSCF3100

Det var ellers et Stefan-hold i kontrol, der tog sæsonens tre første point på Fælledparkens kunstgræsbane. BK Viktoria blev aldrig rigtig farlige, og forsvarslinjen med Kasper Lyngsfeldt som general stod flot og holdte fuldstændig Viktorias store drenge fra fadet.

Sejren blev ikke større end på et mål, men det var med stor tilfredshed, at Martin Kannegaards tropper kunne fejre sejren i klubhuset efter kampen.

På Folevadsvej spillede 2.-senior mod Dragørs 3.-senior og debuten i Serie 3 blev desværre ikke som håbet. Til gengæld viste gutterne stor moral ved næsten at indhente en 1-4-føring til Dragør. 3-4 blev slutresultatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.