1. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Sæsonoptakt: En spændende start med ny træner og unge spillere

2 min read

Sæsonstarten står pludselig for døren efter at restriktionerne omkring udendørs aktiviteter blev lempet i forrige uge. Det betyder at Stefan allerede på skærtorsdag (1. april) skal i kamp mod FC Nordhavn. Følgende optakt er skrevet af cheftræner Ken Jeppesen.

Efter en forholdsvis kort træningsopstart og en pludselig melding omkring, at vi allerede skal i kamp den 1. april 2021, har vi forsøgt at blive så klar som overhovedet muligt. Tre kampe på blot otte dage vil uden tvivl give os et fingerpeg omkring, hvordan vi ligger i forhold til de øvrige hold i rækken.

Holdet har fået tilgang af noget spændende ”ungt” udefra, lige som lidt spillere der har haft lige lovlig lang pause under Covid-19, er kommet retur og slebet af og forhåbentlig står rimelig klar til en spændende start på turneringen. Det er dog nøjagtig samme kriterier for vores modstandere, så vi må lade fødderne tale og vise hvad BK Stefan og holdet består af.

Vi har blot nået af afvikle en enkelt træningskamp og tilmed en af slagsen, som mere eller mindre ikke var rigtig brugbar (11-0 mod et lavere rangerende Brønshøj-hold). Vi fik dog set nogle af de nye spillere i kamp og konstateret, at større ændringer omkring spillesystem etc. kræver en noget andet og længere opstart, hvorfor vi i foråret 2021 vil set et hold der læner sig meget op ad hvad man kender i forvejen, men selvfølgelig gerne i hele fasen skal ligge på undervejs.

De nuværende restriktioner tillader desværre ingen tilskuere. Når det igen bliver muligt, håber vi at møde en masse støtte rundt omkring banen og kan så forhåbentlig vise jer et hold der spiller positivt fodbold og er på vej i den helt rigtige retning.

Hvis nogen sidder derude med interesse for at spille seniorfodbold i Boldklubben Stefan, så kontakt endelig Ken Jeppesen (21296740) eller Morten Grubbe (50881049).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.