3. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Overbevisende sejr over Sønderbro Fight

4 min read

BK Stefan – Sønderbro Fight, 5-1 (Målscorere: Morten Grubbe (25′, 65′), Emil Søgaard (40′), Kim ‘Michi’ Michelini (15′, 83′))

Det var et tændt og overlegent BK Stefan-mandskab, der lørdag eftermiddag tog imod Sønderbro Fight på hjemmebanen på Folevadsvej. Martin Kannegaards tropper skulle bruge endnu en sejr for at lægge pres på de to førerhold fra Sunred Beach og BK Fix, og det skulle også vise sig at blive en overkommelig opgave på eget græs.

BK Stefan lagde et hårdt pres allerede fra kampens start. Sønderbro Fight forsøgte at spille bolden op fra forsvaret, men modstanderne fik ikke meget ro på bolden, og BK Stefan kunne sagtens have scoret mere end de tre mål, som de rødklædte gik til halvleg med. Martin Kannegaard havde valgt at starte med Rene Sichel Pedersen og Kim ‘Michi’ Michelini på toppen, og det var ikke mindst takket være Michelinis snilde og René Sichel Pedersens løbepensum, at BK Stefans presspil fungererede fremragende. Sønderbro Fight måtte ofte ty til lange bolde, og på grund af det hårde presspil kunne Esben Thyge Olsen og Felix Andersen nemt tage sig af nedfaldsboldene midt på banen.

Det var Morten Grubbe, der skulle tage sig af hjørnesparkene i dagens kamp, og det var netop et hjørnespark, der førte til BK Stefans føringsmål. Et hårdt slået hjørnespark mod det lille felt blev mødt af Kim ‘Michi’ Michelinis pande, der nemt headede bolden ind bag en sagesløs målmand fra Sønderbro Fight. Dagens gæster var endda blevet advaret fem minutter forinden, hvor en lignende hjørnesparkskombination var blevet pandet på overliggeren af selvsamme ‘Michi’.

Fra sin position på højrekanten var den venstrebenede Morten Grubbe en evig trussel for de arme gæster fra Sønderbro Fight, der ærligt talt ikke havde meget at skyde med lørdag eftermiddag. Og det var netop et raid ind i banen fra Grubbe, der førte til 2-0-målet. Morten Grubbe søgte en et-to-kombination med Kim ‘Michi’ Michelini, der smart lod bolden køre, så Grubbe kunne tage bolden med i sit løb, og pludselig var Grubbe alene igennem i det lille felt, og så var det en formsag at gøre det til 2-0.

1966312_10152723087175450_6040937201170510400_o
Morten Grubbe var igen i hopla for BK Stefan.

 

Det var et detroniseret og frustreret Sønderbro Fight hold, der måtte indtage en statistrolle mod BK Stefan i lørdagens kamp. Og de rødklædte viste ingen nåde. Stefan fortsatte det høje pres og efter 40 minutter kunne den storspillende venstreback Emil Søgaard gøre det til 3-0 direkte på frispark. Søgaard sendte snedigt bolden hårdt og fladt mod nærmeste hjørne, hvor Sønderbros målmand aldrig havde en chance for at nå ned, og således kunne BK Stefan gå til pause med en 3-0 føring.

Efter pausen tog BK Stefan sig en lille slapper og koncentrationen svigtede i de første 10 minutter af halvlegen, hvor Sønderbro Fight faktisk formåede at gøre BK Stefan en smule nervøse. Det hjalp heller ikke på det, at BK Stefan måtte være en mand i undertal i de første fem minutter af halvlegen efter Nickie Carlssons gule kort. Den ellers så sikre Kasper Lyngsfeldt tabte ukoncentreret boden foran eget felt, og modstandernes farligste mand stjal bolden, tog et træk og så var der reduceret til 3-1.

Et fuldtalligt BK Stefan mandskab fik samlet nerverne, og resten af halvlegen stod der igen BK Stefan på det hele, og det var i det hele taget svært at registrere et skud på mål fra Sønderbro Fight. Midt i anden halvlegen fik BK Stefan frispark i højre side, og Morten Grubbe sendte bolden ind over mod fjerneste stolpe. Bolden var slået hårdt og præcist, og da ingen spillere lykkedes med at få touch på bolden, så sejlede bolden ind bag en opgivende målmand.

Kampen var stort set færdigspillet da Morten Grubbe endnu engang sled sig igennem venstre side. Grubbe forsøgte sig med en afslutning, og riposten dumpede ned på baglinjen, hvor kampens spiller Grubbe lige akkurat nåede at slå bolden skråt bagud til en helt fri Kim ‘Michi’ Michelini. Den snu målræv svigtede ikke, og ‘Michi’ scorede til slutresultatet 5-1.

Der var ikke andet end tilfredshed at spore hos de rødklædte fra BK Stefan, og med Sunred Beachs pointtab mod CBS Sport, så har BK Stefan nu muligheden for selv at afgøre deres skæbne i denne sæson. Alt skal sættes ind på at lukke hullet op til Sunred Beach og BK Fix.

Næste kamp spilles på lørdag d. 2. maj kl. 16.00 på Frederiksberg Stadion, hvor CBS Sport venter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.