1. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Nye ansigter i bestyrelsen

1 min read

25 mennesker var mødt op til generalforsamling i Boldklubben Stefan mandag den 11. april, hvor dirigent Jimmi Kannegaard styrede løjerne.

Generalforsamlingen resulterede mandag aften i to nye ansigter i bestyrelsen. Bestyrelsen er således stolte af at kunne sige velkommen til Allan Jensen og Tonni Jensen, der fra dags dato indtræder i bestyrelsen.

Tonni & Dan
Allan Jensen (tv.) og Tonni Jensen (th.)

 

Kasserer Mark Nielsen blev genvalgt til stående ovationer, mens resten af den allerede siddende bestyrelse ligeledes fortsætter på deres poster.

Derudover vil ungdomstræner Dan Sundmand Jensen fremover indgå i et ungdomsudvalg under ledelse af Leif Wettendorf og det nye bestyrelsesmedlem Tonni Jensen.

Der var god stemning blandt de fremmødte, og Jimmi Kannegaard gjorde endnu engang god figur som dirigent. Dirigenten var sågar tæt på at gøre klar til kampvalg om bestyrelsesposterne for første gang i sin tid på posten. Heldigvis blev der fundet en løsning, så Allan Jensen, Tonni Jensen og Dan Sundmand kan få indflydelse i Boldklubben Stefan.

Der blæser altså for alvor nye vinde i Boldklubben Stefan, og bestyrelsen mærker en stigende interesse for at deltage i arbejdet med at bære klubben fremad. Det er vi meget beærede over, og vi håber at tendensen fortsætter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.