1. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Medlemsfremgangen gjort tydelig

2 min read

Der er efterhånden ingen tvivl om, at Boldklubben Stefan oplever en markant medlemstilstrømning i øjeblikket. Men hvor stort tilstrømningen egentlig? 

På Folevadsvej er vi stolte over den udvikling der er i gang, og på medlemssiden er det tydeligt, at det går den rigtige vej. En gennemgang af klubbens medlemmer afslører nemlig, at der i øjeblikket er registreret 228 aktive fodboldspillere i Boldklubben Stefan. Dertil kan der så tillægges de godt 40 passive medlemmer af klubben, samt støtteforeningen Stefanterne, der også har sin ugentlige gang på Folevadsvej.

Sagt på en anden måde: medlemstallet fra 2015 til 2016 er steget med 28 procent i Boldklubben Stefan! DBU Københavns officielle optælling af medlemmerne i Boldklubben Stefan for 2015 viste nemlig et medlemstal på 178 aktive fodboldspillere.

Den flotte udvikling skyldes ikke mindst vores ungdomsafdeling, der i øjeblikket tæller omkring 70 glade unger fordelt på U/6 til U/11. Og det er altså imponerende, når man tænker på, at der for bare 3-4 år siden bare var 20 unger i klubben.

På seniorsiden opleves der også en enorm tilstrømning med hele tre nye hold i denne sæson. Der er altså tale om omkring 70 nye medlemmer i 2016, og vi håber de mange nye vil finde sig godt til rette i klubben og blive her i mange år frem!

På kontingentsiden fortæller tallene samme historie. Kontingentindtægterne fra 2012 til 2015 er steget med i alt 16,7 procent. Den største stigning er helt klart sket mellem 2014 og 2015, hvor kontingentindtægterne steg med 13,7 procent. Kasseren har store forventninger til 2016, og det bliver spændende at se om kontingentindtægterne kan fortsætte tendensen i 2016.

1 thought on “Medlemsfremgangen gjort tydelig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.