KFB trak det længste strå

Boldklubben Stefan – KFB, 1-2 (’75 Nicolai Castenschiold)

To lette mål i første halvleg var nok for førerholdet KFB, der dog måtte slide for sejren i Utterslev Mose.

Boldklubben Stefan var nemlig opsatte på at gøre det svært for Kløvermarkens Forenede Boldklubber lørdag eftermiddag. Og det var da også de rødklædte Stefan-drenge, der havde bolden mest, men underlaget er endnu ikke helt klar til den type fodbold Martin Kannegaards tropper ynder at spille. Og det udnyttede KFB til fulde.

Det var nemlig to omstillinger, der gav KFB halvlegsføringen på 2-0. Omstillingerne var et resultat af Stefans boldbesiddelse, men dumme boldtab satte altså KFB i gang. Det første mål faldt efter et kvarters spil, da en lang bold i venstre side blev løbet op af en KFB-spiller, der lagde bolden skråt bag ud i feltet til en fremadstormende KFB-spiller, der nemt placerede bolden nederst i modsatte hjørne.

10 minutter senere gentog det scenarie sig: KFB kom til baglinjen i Stefans venstreside, og en flad bold i feltet blev effektivt omsat til mål.

Anden halvleg blev ét langt pres mod KFBs mål, der måske slappede lidt for meget af i den tro, at kampen allerede var afgjort. Men Boldklubben Stefan havde sat sig for at give sig alt lørdag formiddag, og i realiteten havde Stefan muligheden for at sikre sig det ene point.

Efter 55 minutters spilletid tog en velspillende Esben Thyge Olsen nemlig sagen i egen hånd. Et par skarpe træk i KFBs felt resulterede i en ureglementeret tackling, og så pegede dommeren på pletten for at signalere straffespark.

Esben Thyge Olsen
Esben Thyge Olsen spillede en fremragende kamp for Boldklubben Stefan mod KFB.

 

Selvom straffespark normalt er den største chance man kan få i fodbold, så er det ikke tilfældet i Boldklubben Stefan. Det niende straffespark i træk i sæsonen 2015/2016, blev nemlig brændt, og så bliver det svært at vinde fodboldkampe. Det skal dog nævnes, at det var en flot redning af KFBs målmand!

Boldklubben Stefan fortsatte dog med at spille sin chance, og der var ikke skyggen af dårlig stemning eller dårlig indstilling. Det resulterede i reduceringsmålet ved Nicolai Castenschiold, der med måde og besvær fik braget bolden ind mellem stængerne til 1-2 i det lille felt. Målet kom efter flot forarbejde fra Esben Thyge Olsen på højrekanten, der var en kilde til konstant uro for KFB.

Desværre blev det ikke til mere for Boldklubben Stefan, der måtte se det andet nederlag i træk i øjnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *