3. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

God jul og godt nytår!

1 min read

Boldklubben Stefan ønsker hermed alle en god jul og et godt nytår. Det har på alle måder været et begivenhedsrigt år i klubben, hvor den bedste sæson i flere år var lige ved at sikre klubbens førstehold oprykning til Serie 1 i sommer. Den nye sæson er stadig i gang, og her har klubbens senior stadig chancen for at rykke op.

På ungdomssiden oplever klubben større og større tilslutning, og det er ikke mindst takket være de mange frivillige kræfter, der får stablet træninger og turneringer på benene, mens også ungdomsformand Leif Wettendorf har løbet stærkt.

I kulisserne arbejdes der også hårdt på at forbedre faciliteterne for de mange medlemmer, der har sin ugentlige gang i klubhuset på Folevadsvej. Klubben er med hjælp fra Københavns Kommune i gang med at projektere et omfattende renoveringsprojekt af de gamle lokaler, der blev bygget i 1934.

Der har dog også været mindre gode nyheder. Den mangeårige tro støtte af klubben Claus Nielsen, gik desværre bort i slutningen af efteråret, hvilket kom som et stort chok for alle i og omkring klubben.

Vi glæder os til det nye år, hvor vi glæder os til nye oplevelser på Folevadsvej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.