3. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Fremtidens Boldklubben Stefan

1 min read

Den 14. marts blev der afholdt stormøde på Utterslev Skole, hvor der var cirka 30 fremmødte deltagere, der alle ville høre mere om Boldklubben Stefan i fremtiden. Arrangementet var en stor succes, og der var god stemning og positiv feedback fra deltagerne.

stormøde
Ungdomsformand Leif Wettendorff gør klar til stormøde den 14. marts 2016.

 

På mødet blev klubbens visioner fremlagt for deltagerne, og visionerne blev fremført under overskrifterne: Det bedste fællesskab, de bedste rammer og det bedste miljø.

Den kommende tid vil planerne stille og roligt også blive tilgængelige her på siden. Følg blandt andet med på Værdier og visionerKlubhusprojekt og Ole Madsen Corner.

På mødet blev der desuden fremsat et ønske om, at gøre det nemmere for klubbens medlemmer at give en hjælpende hånd til med afviklingen af frivillige arrangementer som Bellahøj Kræmmermarked og Copenhagen Historic Grand Prix, hvor Boldklubben Stefan altid deltager aktivt. Det er nu muligt ved at klikke ind på følgende link: http://bkstefan.dk/kontakt/frivilligt-arbejde-for-boldklubben-stefan/, hvor man kan tilmelde sig ved at udfylde formularen.

Derudover er det planen, at hjemmesidens kalender frem over skal indeholde træningstider, kampe og andre mærkedage for alle hold, så klubbens følgere hele tiden er opdaterede på, hvad der foregår i klubben.

Den årlige arbejdsdag afvikles den 9. april.

Generalforsamling afholdes den 11. april.

Tak for et godt møde.

Mvh
Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.