2. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Fantastisk 1. halvleg – miserabel 2. halvleg

3 min read

CBS Sport – BK Stefan, 3-3 (0-3) (Målscorere: Kim ‘Michi’ Michelini (12′, 43′) og Nicolai Castenschiold (’25))

Lørdag eftermiddag skulle BK Stefan bygge videre på den imponerende 5-1 sejr over Sønderbro Fight sidste weekend, men desværre formåede Martin Kannegaards drenge ikke at kapitalisere på et rødt kort til det ellers tandløse mandskab fra CBS Sport. 

BK Stefan kom ellers fremragende ud til kampen på Frederiksberg Idrætspark. CBS Sport fik ikke ro på bolden, og halvlegen igennem fungerede presspillet upåklageligt. CBS Sport var nærmest ikke over midterlinjen i halvlegen, og det var kun når BK Stefan lavede dumme boldtab, at CBS Sport viste tænder. Det var til gengæld sjældent, at BK Stefan tabte bolden, og den centrale midtbane med Esben Thyge Olsen og Jens Roy Simonsen fik masser af plads til at sætte spillet for de rødklædte Nordvestdrenge. Det var også et flot opspil i Stefans venstre side, der førte til det første mål. Hurtige kombinationer sendte Morten Grubbe til baglinjen, hvor han nemt kunne lægge den ind til en helt fri Kim ‘Michi’ Michelini, der uden problemer gjorde det til 1-0.

BK Stefan fortsatte presset mod CBS Sports mål, og midt halvlegen ført fine kombinationer mellem Esben Thyge Olsen og Kim ‘Michi’ Michelini til Stefans 2-0 mål. En smart stikning fra Esben Olsen spillede ‘Michi’ helt fri, der klodset blev nedlagt i feltet af en forsvarsspiller, der foruden at give straffespark til BK Stefan også modtog et rød kort for forseelsen. Nicolai Castenschiold var køligheden selv fra 11-meterpletten, og så stod der 0-2 til BK Stefan.

Der var intet på dette tidspunkt, der tydede på, at CBS Sport kunne komme tilbage i opgøret, men en taktisk ændring fra en 4-4-1-opstilling til en 3-5-1-opstilling skulle vise sig at være skæbnesvanger for BK Stefan. Resten af halvlegen fortsatte dog med BK Stefan i total dominans, og mod slutningen af halvlegen modtog Emil Søgaard bolden i venstre side. Med et følt indlæg mod bagerste stolpe fandt han Kim ‘Michi’ Michelini, der med flot overblik headede bolden modsat og ind i målet bag en sagesløs CBS keeper.

1966079_10152723084555450_4905827648085362612_o
Emil Søgaard spillede en flot 1. halvleg

Anden halvleg blev et mareridt for BK Stefan. Det presspil der havde fungeret så flot i første halvleg var pludselig ikke-eksisterende, og de små, snævre kombinationer med Esben Thyge Olsen og Jens Roy Simonsen udeblev. Dette var ikke mindst takket være CBS Sports centrale akse, der pludselig var en mand i overtal i forhold til BK Stefans, og der kom aldrig et taktisk modsvar fra BK Stefan. Læg dertil, at koncentrationen og løbevilligheden svigtede gang på gang hos de rødklædte, og så er det svært at vinde fodboldkampe.

Halvlegen var knap sparket igang inden der stod 1-3. Et frispark midt på BK Stefans halvdel blev sparket hurtigt, og ingen fulgte med, da CBS Sports højre kantspiller løb i fri position foran mål og scorede nemt. 10 minutter efter var den igen gal med koncentrationen; et frispark fra midten af banen blev sparket ind i feltet og et komplet, ukoncentreret BK Stefan forsvar fulgte ikke op på nedfaldsbolden, og så sparkede CBS Sports venstre kantspiller bolden ind til 2-3.

På dette tidspunkt var BK Stefan så langt nede mentalt, at det var umuligt at få vildskab og vilje tilbage i holdet, og så sker det, som er sket så ofte før når et hold er detroniseret. Løse chancer opstår, og en egentlig ufarlig dybdebold på vej ud af banen blev løbet op af CBS Sports enlige angriber. På vej mod baglinjen blev angriberen tacklet hårdt på bolden og dommeren fløjtede prompte et straffespark til CBS Sport, og så stod der 3-3.

BK Stefan formåede aldrig at komme tilbage i opgøret, og Martin Kannegaards drenge må efterhånden sande at Sunred Beach og BK Fix formentlig tager sig af de to oprykningspladser til Serie 1. Drengene skal dog fortsætte med at skabe resultater, og med masser af kampe tilbage kan alt naturligvis stadig ske.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.