1. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Endnu en sejr til BK Stefan

3 min read

BK Stefan – B 1960 3-2 (1-1) (Målscorere: Jens Roy Simonsen (’40), Jonas Hagemann Jensen (’60), Marco Bogh (’75))

Lørdag eftermiddag kom lokalrivalerne fra B 1960 på besøg på anlægget på Folevadsvej. Og BK Stefan gjorde sit for at holde håbet om oprykning i live. Og så scorede Jonas Hagemann Jensen årets mål i Utterslev Mose.

Inden sejren kunne fejres skulle BK Stefan igennem en intens og spændende kamp mod B 1960. Lokalrivalerne fra 60’erne stillede med et stærkt hold, hvor flere af spillerene har opnået divisionskampe tidligere i deres karrierer. Den tidligere OBer Theis Pedersen, skinner igennem som den helt store profil. Det var dog også tydeligt, at det var flere sæsoner siden, at niveauet var til divisionsfodbold for holdet fra den anden side af mosen, men i glimt skinnede klassen igennem.

Første halvleg blev en spændende affære, hvor begge mandskaber var glade for bolden og gjorde alt for at passe på den. Der var ikke mange fejlafleveringer de to hold i mellem, og tilskuerne på Folevadsvej var godt underholdt kampen igennem. Halvlegen bølgede frem og tilbage, og ingen af holdene kom frem til de helt åbne chancer. BK Stefan havde bolden mest, og havde god tålmodighed i spillet, mens Theis Pedersen til tider fik for meget plads til at støbe spillet for 60’erne.

Det var 60’erne der åbnede målscoringen efter en halv times spil, da en nedfaldsbold foran BK Stefans felt blev mødt af 60’ernes venstrekantspiller. Ingen Stefandrenge gik til modstanderen og med et hårdt skud midt i målet stod der ud af det blå 0-1 til 60’erne. Målmand Peter Timm gjorde sit for at klare skuddet, men uheldigvis gik bolden alligevel i mål. Langskudsforsøget ville den rutinerede målmand normalt have klaret uden problemer.

BK Stefan kom dog hurtigt oven på igen og fortsatte ufortrødent den gode stil med tålmodighed i boldomgangen og velorganiseret presspil. Mod slutningen af halvlegen gav det da også pote, da kampens spiller Jens Roy Simonsen og den rutinerede angriber Kim ‘Michi’ Michelini kombinerede flot foran 60’ernes felt. En hurtig et-to-kombination spillede anføreren fri, og med en velplaceret venstrebensafslutning trillede bolden forbi en chanceløs målmand fra 60’erne. 1-1 ved halvleg.

Anfører Jens Roy
Anfører Jens Roy Simonsen var kampens spiller for BK Stefan.

 

Anden halvleg blev en mere rodet affære, hvor BK Stefan lige skulle finde tilbage til sit spil igen, mens B 1960’erne udnyttede chancen og overtog spillet. 60’erne blev dog aldrig rigtigt farlige, og Stefans forsvar holdt stand. Langsomt arbejdede BK Stefan sig ind i kampen, og det blev tydeligt, at Stefan for alt i verden ville vinde og rivalerne. Det blev dog ikke til de helt åbne målchancer og i stedet skulle der et øjebliks genialitet til, for at åbne scoringen i anden halvleg.

Efter et udspark fra 60’ernes målmand trådte Jonas Hagemann Jensen et par skridt op i banen, brød bolden med en følt tæmning, bolden fik lov at hoppe én gang inden den fynske højreback klaskede til bolden med en lige vrist. 60’ernes målmand stod plantet som et træ i Hartzen chokeret over kvaliteten i afslutningen, og kunne blot kigge måbende til, at bolden sejlede ind i det højre målhjørne til stor jubel på Folevadsvej.

Efterfølgende blev kampen en ørkenvandring, hvor BK Stefan forsøgte at lade kampen løbe ud, mens B 1960’erne forgæves forsøgte at komme tilbage i opgøret. Mulighederne for det blev dog endnu mindre et kvarter før tid, da den rutinerede målræv, Kim ‘Michi’ Michelini blev nedlagt i feltet. Det efterfølgende straffespark blev sat sikkert ind af Marco Bogh, og så var den kamp lukket. 60’erne fik dog et trøstemål efter er klodset begået straffespark, men mere blev det ikke til, og så kunne BK Stefan fejre sin tredje sejr på stribe. De rødklædte nordvestdrenge har stadig fire point op til Sunred Beach på den første oprykningsplads, mens BK Fix er foran med 5 point. Der resterer fire spillerunder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.