DBU-Pokalen: BK Stefan nedkæmpet af FC Sydhavnen

Efter en sejr i sidste uge over CIK ventede der et spændende pokalopgør mod FC Sydhavnen. Træner Martin Kannegaard havde valgt at blande kortene, således at flere spillere på vippen fik chancen. Ikke desto mindre var det et stærkt hold der blev stillet.

Kampens start var meget svingende for begge hold, hvilket sikkert skyldtes at spillerne skulle vænne sig til en bane som ikke står knivskarpt endnu. Skarp var til gengæld FC Sydhavnens angriber, som efter 5-6 minutter fik dirigeret et indlæg ind bag Martin Kannegaard, der vikarierede i målet for den normale førstekeeper Peter Timm. FC Sydhavnens angriber var dog ikke færdig med at stjæle overskrifterne, da han små 5 minutter efter svingede en albue mod Mikkel Larsen i en nærkamp. Kampens dommer valgte konsekvent at give det røde kort for den forseelse.

Herefter fulgte en periode med nogle frustrerede Sydhavnen-spillere, som endda nåede at tilrage sig to gule kort yderligere inden pausen. I den mellemliggende periode havde Stefan-anfører Jens Simonsen udlignet til 1-1 på en løs bold i feltet efter Kenni Wichmann havde haft hovedet på. Det lå nu i kortene at BK Stefan ville lægge yderligere pres på Sydhavnen, men det store pres udeblev. 2. halvleg var præget af lange bolde og to større muligheder til Marco Bogh og Nicolai Castenschiold. I slutningen af 2. halvleg blev opgaven ikke gjort lettere af, at det nu var Stefan-spillernes tur til at få to advarsler. Det medførte et mindre Sydhavnen pres i slutningen af kampen, men der kom ikke flere scoringer i den ordinære spilletid. Det betød, jvf. de nye DBU-Pokal regler, at kampen skulle afgøres på straffespark uden forlænget spilletid.

I straffesparkskonkurrencen trak FC Sydhavnen det længste strå, selvom BK Stefan stod med gylden mulighed for at vinde på det 5. spark. Det blev desværre brændt og efterfølgende scorede Sydhavnen, mens Stefan brændte og så var kampen afgjort. Straffesparkskonkurrencen endte derfor 4-3 til FC Sydhavnen.

Med nederlaget er BK Stefan nu ude af pokalturneringen og kan derfor fokusere på at få den top 5 placering i hus, som er målsætningen for sæsonen.

10679696_10152723086755450_7627189906940846987_o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *