1. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Boldklubben Stefan fik en sikker sejr!

3 min read

Boldklubben Stefan – JIF Hakoah 4-2 (Ukendt ’41, Morten Grubbe ’45, Allan Jensen ’55, René Sichel Pedersen, ’70)

Boldklubben Stefan fik en pligtsejr søndag eftermiddag over JIF Hakoah på den konstituerede hjemmebane ved Grøndalcentret. 

Det var et toptændt BK Stefan mandskab, der søndag eftermiddag tog en sikker sejr da JIF Hakoah kom på besøg på kunstbanen ved Grøndalcentret. Stefan tog hurtigt teten, og havde bolden størstedelen af tiden i en første halvleg, hvor næsten alt spillet foregik på Hakoahs banehalvldel.

De rødklædte nordvestdrenge havde en god boldomgang, og fik faktisk et fornuftigt antal afslutninger afsted mod Hakoahs mål. Desværre fik Stefan aldrig hul på bylden, og så gik det som det næsten altid går, når man ikke får udnyttet sine chancer; det bliver straffet.

En klodset situation førte til et hjørnespark til Hakoah, der efter endnu mere klodset spil i Stefans felt fik prikket føringsmålet ind halvvejs i første halvleg. Stefan holdt dog hovedet højt, og fik endelig hul på bylden. Et indlæg fra højre side kom helt bagerst i feltet, hvor René Sichel Pedersen pressede Hakoahs målmand, der på forunderligvis fik fumlet bolden i eget net til udligning 1-1.

Stefan-Esben-Rene
Arkivfoto: Rene Sichel Pedersen (i midten) gjorde en god figur søndag eftermiddag.

 

Kort tid efter tog anfører Jens Roy Simonsen et raid op i midten af banen, og med en kongepasning fandt han en fremadstormende Morten Grubbe, der helt fri foran mål, køligt gjorde det til 2-1 til Boldklubben Stefan. Det var et fremragende løb af Grubbe, der virkelig var i hopla på højrekanten søndag eftermiddag.

Efter sideskiftet fortsatte Stefan bolddominansen, og drengene skal roses for sin kølige omgang med bolden og det var til tider smukke angreb, der blev sat op søndag eftermiddag. Den første time forløb helt efter planen, og efter et flot overlab af det nykårede bestyrelsesmedlem Allan Jensen blev det til 3-1 til Stefan. Et hårdt fladt indlæg fra venstrebacken blev rettet af, af en Hakoah-forsvarer, men Jensen tilskrives målet for det flotte løb.

Pludselig ændrede kampbilledet sig noget. 3-1-målet blev en sovepude for Stefan-drengene, og pludselig blev en bold slået fra midt på Hakoahs banehalvldel, og Hakoahs klart farligste spiller løb i ryggen på Stefanforsvaret og lobbede bolden over en ellers fremragende spillende Jonathan Schmidt-Larsen i Stefans mål. Og pludselig stod der 3-2. Dumme gule kort gav Hakoah overtaget, og resten af kampen blev en mudret affære.

Heldigvis fik Stefan afgjort sagerne, da René Sichel Pedersen med et dunder af et venstrespark bragte Stefan foran 4-2 og dermed afgjorde kampen. 3 dejlige point bringer Stefan op på en midlertidig 2.-plads. Både PI Fodbold og BK Hellas har dog kampe i hånden, og der er ikke plads til flere pointtab for Stefan, hvis der skal spilles med i den sjove ende resten af turneringen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.