BK Stefan vandt overbevisende over FC Sydhavnen

BK Stefan – FC Sydhavnen, 3-0 (1-0) (Målscorere: Esben Thyge Olsen (’25), Kim ‘Michi’ Michelini (’60), René Sichel Pedersen (’75)

Lørdag eftermiddag skulle BK Stefan revanchere sin forfærdelige anden halvleg mod CBS Sport, da FC Sydhavnen kom forbi. Den rutinerede angriber Kim ‘Michi Michelini var igen i set es, men han blev dog outshinet af en sæsondebuterende Oliver Larsen i det centrale forsvar.

Den bundsolide Phillip Larsen trådte nemlig uheldigt ned i sidste weekends opgør mod CBS Sport. Og selvom Philip Larsen forsøgte at få gang i fodtøjet under opvarmningen, så stod det hurtigt klart, at han ikke kunne deltage i kampen. Istedet trådte en uimponeret Oliver Larsen til, og sammen med David Lyngh lykkedes det at lukke fuldstændig ned for FC Sydhavnen. Til gengæld blev det aldrig nogen smuk fodboldkamp. Men selvom overvægten i spillet ikke var ligeså markant i BK Stefans favør, som den plejer at være, så bevarede de rødklædte nordvestdrenge koncentrationen, og FC Sydhavnen havde velsagtens ikke en reel chance i første halvleg. Det skal dog nævnes, at FC Sydhavnen spillede friskt og positivt fodbold, men det tætteste modstanderne kom på en scoring var på et direkte frispark, hvor Peter Timm sikkert klarede skærene.

Halvvejs i første halvleg kom så føringsmålet til BK Stefan. Lidt ud af ingenting fik Esben Thyge Olsen fat i bolden i BK Stefans venstreside, og med et par smarte træk direkte mod mål var den kloge offensivspiller pludselig i en position til at lave en hurtig et-to kombination med Kim ‘Michi’ Michelini. ‘Michi’ var hurtig i opfattelsen og med en smuk aflevering fandt han Esben Thyge Olsen fri i feltet, og så stod der 1-0 til BK Stefan.

Resten af halvlegen blev præget af en masse nærkampe og spil på midten af banen, og bortset fra et gult kort til FC Sydhavnen for at tage hånden i brug, så var der ikke meget at berette om i en forholdsvis udramatisk forestilling. BK Stefan kunne gå til halvleg foran 1-0.

Esben Thyge Olsen
Esben Olsen scorede til 1-0 for BK Stefan. Arkivfoto.

Anden halvleg fortsatte i samme spor som første halvleg. BK Stefan var mere på bolden end FC Sydhavnen, men det var sparsomt med chancer. Til gengæld lykkedes de rødklædte med flere afslutninger på mål end i tidligere kampe, og det er en trend der gerne skal fortsætte. Både anfører Jens Roy Simonsen og Felix Andersen havde flere skud fra kanten af feltet, der sagtens kunne have givet mål. I forsvaret fortsatte Oliver Larsen med at tackle, cleare og markere modstanderen tæt, og sammen med David Lyngh så stod forsvaret upåklageligt. Omkring midt i halvlegen overtog Kim ‘Michi’ Michelini så showet.

Først prikkede den rutinerede målræv selv bolden i mål forbi en sagesløs målmand, og et kvarter senere fandt han angrebsmakker René Sichel Pedersen i feltet, der ligeledes fik prikket bolden forbi FC Sydhavnens målmand. Og så var kampen afgjort. Mod slutningen af opgøret fik FC Sydhavnen lidt løse chancer, men målmand Peter Timm var fast besluttet på at holde buret rent, og især i en situation diskede Peter Timm op med en klasseredning. FC Sydhavnens angriber var alene i feltet, men med en sand håndboldredning lykkedes det Peter Timm at redde forsøget.

BK Stefan er stadig fire point efter Sunred Beach på anden pladsen i Serie 2, mens der er fem point op til førerholdet fra BK Fix. Der resterer 6 spillerunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *