3. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Stefan vinder Hafnia Cup

2 min read

Stefans seniorer deltog d. 28. januar i Hafnia Cup, som er et 8-mands træningsstævne i Hafnia Hallen i Valby. Stævnet afvikles på kunstgræs i den nyetablerede Hafnia Hal (gamle Club Danmark hal) og blev brugt som en optakt til den officielle opstart på udendørssæsonen. 

Som en optakt til udendørssæsonen valgte 11 spillere fra 1/2.holdstruppen at deltage i Hafnia Cup, og det fortryder de næppe. Et gammelt citat fra Julius Cæsar lyder: Jeg kom, jeg så, jeg sejrede (latin: veni, vidi, vici), og hvis man udskifter “jeg” med “vi”, passer det meget godt med historien om Stefans deltagelse i Hafnia Cup.

Det var dog ikke uden problemer, at drengene hev titlen i hus. Første kamp blev vundet med 1-0 over VLI på en sidsteminuts scoring af Aiden Byles. Herefter kom der grus i maskineriet, da man på klassisk Stefan-vis totalt undervurderede det upåagtede hold Marlboro Men. Om det var på grund af det sjove holdnavn vides ikke, men en nonchalant indsats endte med et 2-0 nederlag. Det betød at man nu skulle vinde sidste gruppekamp mod det stærkeste hold i puljen, Fremad Valby, for at komme i finalen.

Herfra var der ingen slinger i valsen og Fremad Valby blev kørt over 4-0 bl.a. på to flotte mål af Marco Bogh Laursen. Det betød at man nu stod overfor Marlboro Men i finalen. Efter en chok-start, hvor Stefan formåede at lave et kluntet selvmål ved Aiden Byles, satte drengene tingene på plads og vandt finalen 3-1 på mål af Marco Bogh Laursen, Morten Grubbe og Mark Herløv.

Selvom Stefan var turneringens klart bedste hold, så giver det altid et selvtillidsboost at vinde en turnering. Lad os håbe at dette kommer til udtryk i den kommende forårssæson.

Er du interesseret i at spille fodbold i Stefan, så kontakt en af trænerne Frank Jensen (30233060) / Kenni Wichmann (29698083). Der trænes mandag og onsdag på kunstgræs ved Grøndal centeret kl 19:15-20:45.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.