2. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Stefan LFC København slog Østerbro IF

2 min read

Stefans nye hold bestående af Liverpool fans i København, tog hul på den nye sæson i Serie 5 med en sikker sejr over Østerbro IF. Læs herunder et referat fra træner Jonas Andersen.

Den længe ventede sæsondebut stod for døren St. Bededag, da LFC København tog imod Østerbro IF.

Kampen startede i fornuftigt tempo, uden at nogle af holdene formåede at sætte sig igennem og skabe de helt store chancer. Dog synes LFC København at have overtaget i det meste af halvlegen.

Efter pausen fortsatte LFC København det gode spil fra første halvleg, og tidligt inde i halvlegen blev et hjørnespark fra Toufik Al-kabani og lidt klumpspil, omsat til et let mål på hoved fra Patrick Andersson.

De gode takter fortsatte og et for langt træk af venstrekanten Benjamin Andersson midtvejs i anden halvleg, blev opfanget Toufik Al-kabani, der let kunne gøre det til 2-0. Toufik Al-kabani havde dog kort forinden misbrugt en friløber på det skammeligste, men han gjorde her skaden god igen.

Østerbro kom ikke med meget i dagens kamp, så da Robbin Ryberg modtog bolden på midten, spillede han let Patrick Andersson fri i dybden og Andersson sparkede LFC København yderligere i front, med en flot afslutning i bunden af det lange hjørne.

Det blev dog til et trøstemål for ØIF. En lang bold fik fripas gennem kæderne, og da Clark James og Patrick Frørup lige missede kommunikationen for første gang i kampen vel at mærke, så endte det med en friløber til ØIF’s angriber der rundede Simon Cahill i buret, og reducere til resultatet 3-1.

Kampens spiller for LFC København blev Robbin Ryberg med 7 stemmer, over Patrick Anderssons 6 og Simon Cahills ene stemme.

Næste kamp er ude mod Kastrup IF , søndag d. 1 maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.