Martin Kannegaard: ‘Vi kæmper 100 procent for hinanden og klubben!’

Forårssæsonen i den københavnske Serie 2 står for døren, og træner Martin Kannegaard har store forhåbninger for Boldklubben Stefan, hvor moralen er høj og arbejdsindsatens godkendt.

Nu er der under en uge til i starter op med træningen, hvordan kommer jeres vinter forløb til at se ud?

– Det er nu min anden vinteropstart, som træner for BK Stefan, og i forhold til sidste år, hvor vi havde en meget lang opstart, har jeg i år valgt, at vi har holdt en god lang julepause, så spillerne har kunne tænke på lidt andet end fodbold og for eksempel komme sig ordentligt oven på deres skader fra efteråret.

– Udover det så bliver det en vinter med en masse spændende træningskampe, hvor vi faktisk skal møde alle vores naboklubber: BK Fix i serie 1, KFUM i Københavnsserien, Husum i serie 1 og BK Unions andethold i serie 1.

 

Hvad er dine forventninger til forårssæsonen?

– Jeg forventer, at foråret bliver lige så tæt som efteråret, hvor næsten alle hold slog hinanden, og lige pt. er der kun 7 point imellem nr. 2 og nr. 6 i rækken, så jeg tror vi skal helt hen til de sidste kampe pr kampe, før vi ved hvem der står som oprykkere.

 

Hvad skal i selv gøre for at, hvis i selv skal kunne være med i toppen til det sidste?

– I forhold til sidste sæson, hvor vi lavede 74 mål på en sæson, har vores største problem her i efteråret klar været, at vi ikke har scoret mere end 19 mål, og det skal vi selvfølgelig forbedre. Derudover så skal vi blive bedre til at score på vores straffespark, da vi har formået at brænde 5 ud af 5 mulige!

 

Hvordan synes du truppen ser ud?

– Jeg synes faktisk, at vi har en rigtigt god og stræk trup. Socialt kommer alle spillerne rigtigt god ud af det med hinanden, og der er altid en god tone over for hinanden.

– Også på banen, synes jeg spillerne gør det godt. Lige siden jeg startede som træner, har jeg arbejdet på, at det mindste spillerne skulle gøre, var at vise, de gad være en del af klubben og holdet, og det er lykkedes synes jeg.

– Vi har lidt blandt de andre klubber få et ry for at være lidt svinske og til tider gå for hård til den, og det er jeg meget uforstående over for. Jeg har nu været træner i halvanden år og vi har fået 11 gule kort og et rødt kort for brok i næsten 40 kampe i alt. For mig viser det bare, at vi har en trup, der tager deres fodbold seriøst og kæmper 100 procent for hinanden og klubben.

 

Boldklubben Stefan er på 3.-pladsen i Serie 2, og der er fire point op til Hellas på den rigtige side af stregen.

 

Sportsstore-sportigan_2013
Husk at købe dit Stefan-tøj hos Sportigan i Brønshøj. Butikken er stolt, mangeårig sponsor af Boldklubben Stefan.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *