2. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

International slog FC Babylon

3 min read

Boldklubben Stefans nye hold International spillede fredag aften mod FC Babylon i Ryparken. Her følger et referat fra holdleder Daniel Cakir.

Fredag d. 15/4 kl 20.00 var en kold og regnvåd aften; ikke desto mindre havde imponerende 13 tilskuere heriblandt 2 semi-lækre tøser over 15, fundet sig til rette på Ryparkens anlæg. Her skulle de være vidne til ægte stykke danmarkshistorie: Internationals officielle debut i DBU København-regi.

De grønblusede modstandere fra FC Babylon skulle vise sig at være et hårdt spillende hold. Der blev gået til stålet fra start og dommeren havde ikke vildt meget lyst til at lægge en klar linje for hvad der var tilladt.

Kampen bølgede frem og tilbage og det var tydeligt at se, at Babylon sagtens kunne spille fodbold. De var dominerende på bolden, men formåede aldrig rigtig at blive farlige da deres start-11’er var domineret Ronaldo-wannabees på samtlige pladser, der med storhedsvanvid og lidt for stor tro på egne evner aldrig rigtig formåede at gøre det simpelt.

Det gjorde International til gengæld. På en sjældent set, pragtfuld solopræstation, lykkedes det Mido at erobre bolden fra deres bagerste forsvarsspiller midt på banen, og herefter løb han sit livs længste tur uden pause, hele vejen mod mål, hvor han køligt bankede bolden ind bag en sagesløs målmand. BUM!! 1-0 og International var igang.

Herefter tog rutinen over hos International. Hvis 1-0 er godt nok til Leicester, er det også godt nok for International. Vi pakkede os solidt, og selvom vi kom under hårdt pres, så fik vi holdt deres chancer på et minimum. Vi benyttede os af lynhurtige omstillinger, og havde et par gode muligheder – men stillingen blev ved 1-0 ved pausen.

Kort inde i anden halvleg, var International igen farlige på en omstilling. Khalil blev sendt i dybden af en lang stikning og han lagde smukt bolden til rette for Mido, der kom løbende mod bolden og bare skulle prikke bolden i det tomme mål…. Men ét mål var alt, hvad Mido havde i støvlerne denne dag og bolden røg tæt forbi mål. Årets afbrænder, den glemmer vi ikke sådan lige.

International begyndte at røre på sig i 2 halvleg, og det var tydeligt at vores ekstremt hårde træningspas havde båret frugt. Vores kondition var simpelthen Babylon overlegen.

Midt i anden halvleg, skete det uundgåelige. Et godt målspark fra målmanden blev forlænget af Cakirs baghoved, og pludselig var Khalil sendt alene i dybden, hvor han på elegant vis lobbede bolden over målmanden. BUM!! 2-0 til International – champagnen var nu sat på køl og stripperne bestilt. Det lugtede i den grad efterhånden af sejr.

2-0 målet tog pusten fra Babylon, der skiftede formation fra 4-4-2, til noget der minder om en 1-3-6. Dette medførte at International havde en masse chancer til et 3., 4. og 5. mål, men vi viste os fra vores fair side, og nøjedes med 2, for at holde ydmygelsen på et acceptabelt niveau.

2 min før tid kunne vores sympatiske væsener ikke længere bære at være vidne til de frustrationer og følelsesladede udbrud vi konstant havde set hos Babylon. Så de fik et trøstemål til 2-1. Et relativt ufarligt indlæg fra kanten, blev mødt af pandebrasken fra en Babylon spiller i feltet, og selvom målmanden havde hænderne på, lod han den alligevel gå ind. Nu kunne de fantastiske tilskuere også nyde de sidste par minutters spænding. Men det blev ved 2-1. En fortjent sejr, der dog blev hentet hjem under hårde forudsætninger. Et par spillere var småskadede, nogle havde flækket en læbe og andre var bare dødtrætte. Ikke desto mindre var det fantastisk at starte sæsonen med en sejr!

Alt i alt en fin kamp, som blev krydret af pragtfulde præstationer og en ægte holdindsats. Kampens spiller blev Nikolaj Holm, stærkt forfulgt af både Rasmus Ploug og Nik Khanthong.

Super start på vores københavnske fodbold karriere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.