17. maj 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Fornuftig weekend for Boldklubben Stefan

2 min read

De mange nye hold var alle i kamp denne weekend, og her følger en kort gennemgang af klubbens resultater.

Klubbens 1. senior tabte skuffende til lokalrivalerne fra B 1960 med 3-1. Læs referat her.

2. senior spillede en intens kamp mod B 93 fredag aften på Rådvadsvej. En god indsats hele vejen rundt og en føring på 1-0 blev dog til sidst på ærgerlig vis, formøblet til slutresultatet 1-1.

Fynsholdet spillede ligeledes fredag aften på Rådvadsvej. Her var modstanderen FB i Serie 3, og de fynske drenge trak sig sejrrigt ud af opgøret med en flot fightende indsats. 3-2 blev slutresultatet.

Det nye Falster/Lolland-hold slog FC Babylon i Serie 5 i Ryparken fredag aften. Slutresultatet blev 1-2, og dessinerne lyder på, at det blev en hård kamp for det nye hold i klubben. Men sejren er en god start for Falsterdrengene.

Liverpool-holdets opgør mod Skovshoved blev beklageligvis aflyst, da Skovshoved desværre meddelte, at de ikke kunne stille hold. Vi tager dog gerne de 3 point ind på Stefan-kontoen.

7-mandsholdet spillede søndag deres første kamp for Boldklubben Stefan. Modstanderne fra HBE havde stillet de unge ‘Get fit or die tryin”-drenge fra Stefan stævne på kunstbane i Valby, og 7-mandsholdet fik en god start med en storsejr på hele 2-5.

U-11-mandskabet skulle have spillet mod Husum BK, men desværre mødte modstanderen ikke op til kampen. Stefans bestyrelse har efterfølgende været i kontakt med Husum, der måtte meddele, at det er en fejl, at der tilmeldt et Husum-hold i U-11 B-rækken. En ærgerlig start for U-11-holdet, men holdet fik dog det bedste ud af dagen og fik spillet interne træningskampe i stedet.

Mandag havde old-boys holdet besøg af Rødovres voksne mænd i en kamp der endte 3-3. Der var ærgrelse at spore hos OB-holdet, der førte 3-1 med 7 minutter igen. Et hurtigt kig ned over Rødovres holdkort afslører dog en række tidligere divisionsspillere, så 3-3 er et godkendt resultat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.