Dårlig præstation førte til skuffende nederlag

B 1960 – Boldklubben Stefan: 3-1 (René Sichel Pedersen, ’20)

Boldklubben Stefans første senior havde en kollektiv off day, da det blev til et skuffende nederlag til lokalrivalerne fra B 1960.

Træner Martin Kannegaard gjorde ellers alt, hvad han kunne for at klargøre holdet og give gejst, men lige lidt hjalp det. Selvom Boldklubben Stefan faktisk havde styr på sagerne de første 20 minutter af opgøret mod B 1960, så blev det aldrig BK Stefans dag.

Kampen mod 60’erne var flyttet til Valby fordi 60’ernes hjemmebane i Grønnemosen endnu ikke er meldt klar til fodbold dette forår. Men det blev hurtigt tydeligt, at 60’erne havde mere held til at vænne sig til græsbanen i Valby end Stefans drenge.

Boldklubben Stefan kom dog alligevel foran på mål af René Sichel Pedersen, der for alvor har fået gang i målscoringen dette forår. Den altid hårdtarbejdende angriber kom først på en bold efter hjørnespark, og så kom Stefan planmæssigt foran.

Hurtigt forvandlede kampen sig dog til et mareridt for de rødklædte, og man må give cadeau til 60’erne for ikke at give op på trods af utallige udfordringer på målmandsposten. Hele 3 gange måtte vores naboer i Utterslev Mose skifte målmand, men holdet lod sig ikke slå ud og moste simpelthen bare Boldklubben Stefan.

Målene til 1-1 og 2-1 blev scoret før halvlegen, mens 3-1-målet køligt blev sat ind midtvejs i anden halvleg.

Heldigvis for Boldklubben Stefan tabte de nærmeste konkurrenter fra Hellas også, og dermed holder 1. senior for en stund fat i andenpladsen i rækken. Det er dog formentlig en stakket frist, da Hellas har hele 3 kampe i hånden.

 

One thought on “Dårlig præstation førte til skuffende nederlag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *