19. maj 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Boldklubben Stefan overbeviste mod CBS

2 min read

CBS Sport – Boldklubben Stefan, 0-3 (Kasper Lyngsfeldt (’44), selvmål (’59), René Sichel Pedersen (’75)

Boldklubben Stefan fik taget en grusom revanche for sidste weekends nederlag til Valby BK med en sikker sejr over CBS Sport på Frederiksberg Idrætspark.

Det var ellers et forstærket CBS Sport-mandskab, der var mødt op påskemandag, og der var velsagtens ingen gengangere fra de to holds seneste møde. Tilsyneladende har CBS Sport fået overtalt en række tidligere OB- og FC Fyn-ungdomsspillere til at tage tørn for universitetsholdet. I hvert fald startede CBS Sport med den tidligere OB- og FC Fyn-spiller Loris Spasojevic på toppen.

Heldigvis viste Boldklubben Stefan sin rutine, og der var en helt anden gejst og vilje over indsatsen denne påskemorgen end tilfældet var i torsdagens nederlag til Valby BK. Der blev spillet god fodbold fra begge holds side, og det var tydeligt at se, at CBS-drengene var godt skolede fodboldspillere.

En tæt affære fik dog en afgørelse i sidste ende, og heldigvis for Boldklubben Stefan faldt afgørelsen ud til de rødklædte nordvestdrenges fordel.

Kort inden pausen scorede dagens mand i skysovs Kasper Lyngsfeldt efter hjørnespark. Forsvarsspilleren dukkede op ved bagerste stolpe og kunne let banke bolden i nettaget, og så var Stefan foran 1-0 ved pausen.

Efter pausen lagde CBS Sport et godt tryk på Stefans bagkæde, men Stefan stod i mod og fik langsomt fat i spillet. Et opspil i højre side sendte René Sichel Pedersen i dybden og det flade indlæg blev drejet ind af en uheldig forsvarsspiller hos CBS Sport.

CBS Sport sad herefter på løjerne, da et gult kort gjorde, at Stefan spillede med en mand i undertal i 10 minutter. Det lykkedes dog aldrig for CBS Sport at få prikket hul på bylden, og med et kvarter igen sendte Kasper Lyngsfeldt en flot aflevering afsted mod René Sichel Pedersen. Angriberen søgte direkte mod mål, og gjorde det med lethed til slutresultatet 3-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.