2. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

BK Stefan går på sommerferie

2 min read

Sæsonen er slut og dermed går Boldklubben Stefan på en kort sommerpause. Det har været en flot sæson for klubben!

[divider]

Ungdom

Især ungdomsafdelingen blomstrer i øjeblikket, hvor ungdomsudvalget med Tonni Jensen, Dan Sundmand og Leif Wettendorff i spidsen virkelig har fået sat skub i tingene.

Således er der nu hold fra U/6 til U/12, og det er simpelthen fremragende for udviklingen i klubben.

Holdene leverer oven i købet kontinuerligt flotte resultater, som der flere gange er blevet skrevet om her på siden.

2015_04_23_KAJ_FODBOLD_004

Senior

I seniorafdelingen var der også masser af succes i foråret. Liverpool-holdet, International og 2. senior rykkede alle én række op, mens medlemstallet bare stiger og stiger.

Til næste sæson har klubben dermed ét hold i serie 5, to hold i serie 4 og ét hold i serie 3, mens førsteholdet fortsat er placeret i serie 2.

Vores 7-mandshold har også været et herligt bekendtskab i klubben, og der har været god stemning om torsdagen, når de unge gutter har spillet kampe.

I næste sæson kommer der endnu flere hold til på Folevadsvej. Således kommer der endnu et serie 5-hold til, mens der også er blevet plads til et nyt 7-mandshold.

Der er i øvrigt frivillig træning hver torsdag kl. 18 på Folevadsvej frem til sæsonstart 26. juli kl. 18, hvor der er første træning under Martin Kannegaards vinger.

BKSTEFAN2

Klubhuset

Det har været en kæmpe fornøjelse at komme i klubben i foråret. Der har været liv og glade dage, og Bjarne Nordahl og Ole Christensen har hver gang leveret godt humør i kantinen. Det er i øvrigt en ordning, som vi forventer fortsætter i efteråret.

Klubhusprojektet er også stadig på rette vej. Således er der for nyligt kommet tilsagn fra Fredningsnævnet om, at de har godkendt projektet. Man kan læse mere om projektet her.

 

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.