3. februar 2023

Boldklubben Stefan

Fodbold i Mosen.

Assistenttræner stopper på 1.senior

1 min read

Kenni Wichmann stoppede med årets udgang som assistenttræner for Boldklubben Stefans 1. hold

Klubbens 1. hold afsluttede 2018 med en flot stime på 7 kampe som ubesejret. Indsatsen blev kronet med en flot 3-3 kamp mod et af rækkens tophold Frederiksholm Sydhavnen.

Men ikke alt skulle fejres, da det allerede stod klart inden efterårets sidste kamp, at Kenni Wichmann ikke ville fortsætte som assistenttræner. Kenni er en klubbens mest vellidte personer med en fantastisk indstilling til fodbold- og foreningslivet. Derudover har han været med til at skabe et professionelt træningsmiljø i samarbejde med flere forskellige cheftrænere i klubben. Han har på få år formået at blive en kulturbærer først som spiller og siden hen som træner.

Efter eget ønske har Kenni valgt at stoppe for at kunne prioritere arbejdsliv og øvrige interesser, herunder musik. Fra klubbens side håber man stadig at se en del til Kenni i forbindelse med Oldboys-kampe og øvrige arrangementer i klubben.

På baggrund af ovenstående søges en ny assistenttræner til cheftræner Lars Hjortshøj. Læs mere omkring dette i denne artikel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.